Куп'янська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

5 ключів харчової безпеки

Дата: 13.05.2025 11:04
Кількість переглядів: 36

Фото без опису

Їжа суттєво впливає на здоров’я: здорова і безпечна  може його покращити, а шкідлива і неякісна - сильно підірвати.

Здорове  харчування у кожній родині  має починатись з виконання правил безпечного харчування. Хоча більшість існуючих  в природі мікроорганізмів не викликає ніяких хвороб, все ж багато з них є небезпечними для людей.  Простий дотик до них здатен перенести їх у продукти і спричинити харчові захворювання та отруєння.  

Всесвітньою організацією охорони здоров’я визначено п’ять основних ключів  харчової безпеки, яких необхідно дотримуватись, щоб запобігти інфекційним захворюванням, фактором передачі яких можуть бути харчові продукти. Використовуйте їх! Ваше  здоров'я залежить від вас!

Відео підготовлене Державною установою «Центр громадського здоров'я  Міністерства охорони здоров'я України»  та партнерами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь