В Харківському районі триває будівництво захисних споруд

Дата: 22.10.2024 17:14
Кількість переглядів: 6

Фото без опису

Хід виконання будівельних робіт в Пісочинській об’єднаній територіальній громаді перевірив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

В селищі Коротич продовжуються роботи зі зведення захисної споруди цивільного захисту на території місцевого ліцею. Площа об’єкту – понад 662 квадратних метри, що дозволить здійснювати навчання 700 учнів. Наразі в приміщеннях тривають внутрішні роботи, монтаж вентиляційної системи та благоустрій. 

«Роботи з будівництва даного укриття – на завершальному етапі. Передбачається, що його зможуть ввести в експлуатацію вже до кінця поточного року. Це дасть можливість з другого семестру розпочати офлайн-навчання або освітній процес у змішаній формі – рішення мають приймати батьки учнів та керівництво навчального закладу», - зазначив Олег Синєгубов. 

На базі одного з місцевих закладів дошкільної освіти триває будівництво захисної споруди загальною площею понад 1027 квадратних метрів. Одночасно в дитсадочку зможуть займатися 256 дітей. Будівництво здійснюється коштами місцевого бюджету, дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ та державної субвенції. Усі роботи планують завершити до кінця квітня наступного року. 

«Окрім будівництва нового укриття, в закладі дошкільної освіти виконають ремонт фасадів основної будівлі, а також даху. Окремим напрямком роботи є відновлення та облаштування харчоблоків. Відповідно до реформи шкільного харчування, ініційованої Першою Леді України Оленою Зеленською, наші діти мають отримувати повноцінні і корисні гарячі обіди. Це важливий фактор у відновленні офлайн-навчання або освіти у змішаному форматі», - зазначила начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради Юлія Бєлова.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь