Проведено нараду з представниками територіальних громад району

Дата: 10.04.2024 18:27
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

Про проведення мобілізації, заходів з проведення обов’язкової та примусової евакуацій населення у громадах району йшлося на нараді, яку провів начальник Куп’янської РВА Андрій Канашевич.

У нараді взяли керівники територіальних громад району. Присутні розглянули результати діяльності комісій з оповіщення та шляхи вдосконалення їхньої роботи у громадах району. Особливу увагу було приділено взаємодії відповідальних осіб громад із представниками РТЦК та СП і Національної поліції.

Учасники наради обговорили хід мобілізації і результати заходів із оповіщення. За підсумками наради було погоджено ряд спільних дій для забезпечення результативного виконання необхідних заходів у сфері мобілізації.

Наступним питанням стало обговорення стану справ з проведення обов’язкової та примусової евакуацій населення з окремих населених пунктів Куп’янського району Харківської області в умовах воєнного стану.

Андрій КАНАШЕВИЧ акцентував увагу на необхідності продовження заходів з інформування населення щодо умов та порядку обов’язкової евакуації, забезпечення контролю за відсутністю дітей в населених пунктах, в яких оголошена обов’язкова евакуація в примусовий спосіб.

На нараді також були обговорені питання благоустрою територій громад, в тому числі доріг загального користування, зупинок транспорту, своєчасного прибирання та вивезення сміття. Окремо обговорили план заходів з проведення інформаційної та роз’яснювальної роботи серед мешканців громад щодо заборони відвідування кладовищ в контексті мінної небезпеки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь