Інформація

Дата: 11.03.2024 11:54
Кількість переглядів: 71

ДО ВІДОМА ГРОМАДЯН

               Інформуємо, що усі запити, надіслані електронною поштою, будуть прийматися та розглядатися Архівним відділом Куп’янської районної державної адміністрації згідно з Правилами роботи архівних установ України, зареєстрованими в Міністерстві юстиції України 10.04.2013 р. за № 584/23116, за умовами наявності у запитах таких відомостей:

1. Прізвище, ім’я, по батькові заявника;

2. Поштова адреса, контактний телефон заявника;

3. Повне викладення суті питання.

У разі надсилання запиту з соціально-правових питань (підтвердження стажу роботи) просимо надсилати ксерокопії паспорта, трудової книжки, свідоцтва про шлюб (в разі зміни прізвища). Якщо пошук інформації проводиться уповноваженими особами, надсилати копію відповідної довіреності, оформленої в установленому законодавством порядку.

РОЗ’ЯСНЕННЯ ЩОДО ВИКОНАННЯ АРХІВНИМИ ПІДРОЗДІЛАМИ ОБЛАСТІ ЗАКОНУ УКРАЇНИ

“ПРО ДОСТУП ДО ПУБЛІЧНОЇ ІНФОРМАЦІЇ”

          Згідно роз’яснення Державного комітету телебачення та радіомовлення України як центрального органу виконавчої влади з формування та реалізації державної політики в інформаційній сфері від 01.10.2012 № 5081/32/5 запити з питань отримання відомостей за архівними документами не відносяться до категорії запитів, що підпадають під дію Закону України “Про доступ до публічної інформації”. Порядок розгляду та виконання таких запитів регулюються положенням законів України “Про звернення громадян”, “Про інформацію” та “Про Національний архівний фонд та архівні установи”.

 ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!

        Згідно з підпунктом 4.2.13 Розділу VI Правил роботи архівних установ України, затверджених наказом Міністерства юстиції України від 08.04.2013 № 656/5 та зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 10 квітня 2013 р. за № 584/23116, відповіді на запити надсилаються заявнику простим поштовим відправленням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь